Ons eerste huwelijk waar we alles van mochten en konden fotograferen. Katja & Jens gingen all-in. Het was een geweldige ervaring met geweldige mensen.

Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.
Aaron Siskind

Eindelijk stond mijn eerste huwelijksreportage  gepland. En we moeten eerlijk toegeven, met wat voor een geweldig koppel. Ze woonden al jaren samen, maar vonden het tijd om in het huwelijksbootje te stappen. En deze matroos mocht voor de foto’s zorgen. Na een paar verkennende gesprekken waren we overeengekomen dat we de bruidsfoto’s  van hun beiden niet enkel op de dag zelf gingen fotograferen maar een paar weken op voorhand, zo hadden we meer controle over het weer en het licht en konden ook meteen verschillende locaties boeken. Die dag werd al snel duidelijk dat bijna alles kon en mocht, het was een dag van plezier maken en uiteraard geweldige foto’s. De week voor het trouwfeest werd mij ook nog gevraagd om een filmpje te maken voor de intrede,  Jens had al het een en ander in elkaar gestoken, ik moest enkel filmen en monteren. Wat betreft de locatie voor de fotoshoot bleven we wel in de buurt van Rillaar, er is hier overigens genoeg moois te ontdekken. Kasteel van Horst, Abdij van Averbode, enz. Er viel meteen ook een zekere stress  weg, want ongeacht het weer op de uiteindelijk trouwdag …. we hadden inmiddels al geweldige foto’s genomen. En we konden ook meteen foto’s laten afdrukken voor de genodigden. En ze hadden bij de inkom van de zaal meteen een hele mooie  ….. ontvangstfoto.

Uiteindelijk hadden we op de trouwdag ook nog geweldig weer en konden we nog een heleboel foto’s nemen, maar je bent ervan verbaasd hoe vlug de dag vordert en vlug je timetable niet meer klopt. het stadhuis de receptie, het avondfeest, uiteindelijk werd het een lange dag; Maar eentje die ik nog lang zal blijven herinneren, wat een feest, wat een liefde, wat een ambiance en wat een toffe bende. Het was een plezier om hier getuige te mogen van zijn en om te zorgen voor blijvende herinneringen dmv mijn foto’s. Katja en Jens, bedankt jullie waren geweldig.

Ontdek meer foto’s van dit huwelijk via deze link.

Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.