Huwelijksfotograaf Dirk Coremans

Een huwelijksfotograaf is een professioneel die verantwoordelijk is voor het vastleggen van de mooiste momenten van uw speciale dag. Met een oog voor detail en een artistieke aanpak, zorgt een huwelijksfotograaf ervoor dat uw herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

Only photograph what you love
Tim Walker

Als u op zoek bent naar een huwelijksfotograaf, is het belangrijk om te zoeken naar iemand met een stijl die bij u past. Sommige fotografen hebben een meer traditionele stijl, terwijl anderen een meer journalistieke of artistieke benadering hebben. Door een fotograaf te zoeken die bij u past, bent u ervan verzekerd dat de foto’s aan uw verwachtingen zullen voldoen. Een goede huwelijksfotograaf zal u ook helpen bij het plannen van de fotografie voor uw grote dag. 

Dit omvat het vaststellen van een tijdschema voor de fotografie, evenals het bepalen van de locaties waar de foto’s zullen worden gemaakt. Een professionele fotograaf zal ook met u overleggen over de stijl en sfeer die u wenst voor uw foto’s, zodat hij of zij hier rekening mee kan houden tijdens het maken van de foto’s. Een goede huwelijksfotograaf zal ook beschikken over professionele apparatuur en software om de hoogste kwaliteit foto’s te produceren. Dit omvat hoogwaardige camera’s, lenzen, en verlichting, evenals professionele bewerkingssoftware om de foto’s naar de wens van de klant te bewerken. Als u op zoek bent naar een huwelijksfotograaf, raden we aan om te zoeken naar iemand met een goede reputatie in de industrie. Dit kan worden gedaan door online reviews te lezen, of door referenties te vragen aan vrienden of familie die recentelijk zijn getrouwd. Mijn stijl is een combinatie van journalistieke en artistieke benadering, waardoor ik ervoor zorg dat elk detail van uw grote dag wordt vastgelegd. We werken samen met u om een tijdschema en locaties te bepalen, en zorgen ervoor dat de foto’s aan uw verwachtingen voldoen.

Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.