Het moest er ooit eens van komen. Wie zijn al jaren bezig met fotografie, begonnen met sportfotografie voornamelijk wielrennen dan jaren later overgeschakeld naar portretfotografie hetgeen ik ook nog altijd doe, om dan uiteindelijk mijn roeping te ontdekken, huwelijksfotografie.

In photography there is a reality so subtle that it becomes more real than reality.
John Appleseed

Jammer genoeg hadden we vroeger te weinig tijd om mij te focussen op huwelijken aangezien dit arbeidsintensief is en toch wat tijd in beslag neemt. En we hadden toen nog niet de kennis en de knowhow.  En als ik er mijn tijd niet voor kan nemen en me niet de volle 100% kan geven tijdens een huwelijkshoot dan doe ik het liever niet  Ofwel doen we het goed en anders doen we het liever niet. Het is niet alleen de dag van het huwelijk zelf, maar op voorhand met het bruidspaar alle mogelijkheden overlopen en plannen. Na het huwelijk uiteraard alle foto’s bewerken, zorgen dat ze mooi gepresenteerd worden op een online galerij en uiteraard het samenstellen van de trouwalbum.

Gelukkig hebben we daar nu wel  de tijd voor gevonden. Na het volgen van verschillende “Masterclasses” in verschillende  vormen van fotografie hebben we eindelijk onze dada gevonden, huwelijksfotografie.

We zijn nog maar net gestart met huwelijksfotografie eind 2022. We zaten in de Corona periode waar weinig of geen huwelijken plaatsvonden. Maar inmiddels hebben we al een aantal huwelijken achter de rug.  De reacties die ik ontvangen heb zijn superleuk en strelen uiteraard mijn ego. Ik wil nog, ik wil meer, ik wil beter, steeds op zoek naar fantastische foto’s met fantastische mensen. Dus zijn jullie op zoek naar een fotograaf dan  kan je me steeds telefonisch en vrijblijvend contacteren via 0495 272 444. Hieronder nog wat portretfoto’s (mijn andere grote passie), uiteraard blijven we dit ook nog altijd doen.

Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.