We hebben het avondfeest van Charlotte en Martijn mogen gaan fotograferen en dit op een prachtige locatie, Park Ven te Diepenbeek.

If you can't see it, you can't shoot it.
Ted Grand

Het is de eerste keer dat ik op deze prachtlocatie foto’s ben mogen gaan nemen. Ik wist niet wat mij te wachten stond, maar ik was aangenaam verrast. De bedoeling was wat sfeerfoto’s en een paar foto’s van de openingsdans. Nu wat betreft die openingsdans, het was crowdy, gezellig, maar  echt veel plaats had ik niet. dan nemen we toch gewoon onze 35mm lens en gaan we op de dansvloer staan.

De sfeer, de kleuren en het licht, het was helemaal mijn ding. Op verzoek gingen we nog wat foto’s nemen buiten, gelukkig had ik mijn grote softbox bij, …. we zijn steeds goed voorbereid. Het was een geweldig koppel, we hebben ons goed geamuseerd. eens thuis bleek dat ik mijn opzetflits was vergeten, die lag daar nog ergens op een bankje in de duisternis. Maar een telefoontje later was ik al gerustgesteld, ze hadden hem gevonden. 

Wil je wat meer foto’s ontdekken, klik dan even op deze link.

Photography for me is not looking, it’s feeling. If you can’t feel what you’re looking at, then you’re never going to get others to feel anything when they look at your pictures.